Over streetcycle

Steetcycle is ontstaan uit de voorliefde voor choppers en harley’s. Maar eigenlijk alles wat met motorrijden te maken heeft vind ik interessant. Het is dan ook niet gek dat mijn grootste hobby motorrijden is. Niet alleen een rondje om het huis, zoals veel harley rijders dat doen, maar ook flinke trips te maken vind ik erg leuk. Ook naar het buitenland. Ik zal dus ook regelmatig tips en ervaringen delen omtrent het reizen met de motor.

Sinds mijn 27ste rij ik een harley davidson softtail fatboy. Deze motor is in mijn ogen de klassiek ogende harley die iedereen herkent. Deze motor zal ik ook niet snel wegdoen. Zeker omdat je met een harley alle kanten op kan. Je kunt er van alles van maken. Sommige harley-eigenaren maken er dan ook een chopper van. Dit zal ik niet snel doen, maar ik zal de motorfiets wel steeds customizen. Mijn motor verandert ieder jaar wel een beetje en soms verander ik de gehele stijl. Dit gebeurt om de zoveel jaar.

Producten voor motorfietsen zijn er in overvloed. Sommige producten zijn duidelijk en populair. Hierover twijfelt niemand om ze aan te schaffen. Denk bijvoorbeeld aan een druppelader. Veel mensen noemen dan direct de optimate op. Dit is binnen de motorwereld een van de meest bekende druppelladers, maar op het moment dat je het over onderdelen gaat hebben om de motor te customizen dan moet je vaak onderzoek gaan doen. Niet alleen moeten de onderdelen passen, maar ook de kwaliteit en de prijs zijn dan heel belangrijk. Omdat ik hierover veel lees en ervaring heb zal ik af en toe het een en ander delen.

Accessoires voor motorfietsen zijn alles behalve onbelangrijk. Veel van ons zijn hier constant mee bezig. Niet alleen vanwege de veiligheid, maar ook om ons image vorm te geven. We gaan bewust dan wel onbewust mee met de mode en kopen regelmatig nieuwe accessoires. Accessoires die ik interessant, veilig of opmerkelijk vindt zal ik dan ook over schrijven. Tips hierover zijn uiteraard welkom.

Verder kun je ook foto’s en video verwachten van mooie motorfietsen. Heb je zelf een mooie bike dan zou ik het leuk vinden als je deze naar me doorstuurt. Ik zet de foto met jouw verhaal dan op deze blog. Ook als je foto’s hebt van een project dan zijn deze meer dan welkom.